Speciaal tarief voor de startende ondernemer

N-ything Design biedt scherpe tarieven voor drukwerk aan startende ondernemers. Wij nemen graag de tijd om eens kennis met u te maken en u te informeren over de mogelijkheden.

Uw eerste stap richting de markt en uw afnemers is gezet. Uw K.vk. inschrijving is geregeld en u bent gekoppeld aan een nieuw BTW.nr. Welkom! Laat uw potentiële klanten kennis maken met uw startende onderneming en creëer uw eigen marktaandeel. Om onder de aandacht te komen, dient u binnen deze markt te communiceren. Dit kunt u doen door acquisitie, maar zeker ook door de juiste commerciële uitstraling. Dé punten waarop u uw onderneming onderscheidt van die van uw concurrent worden benadrukt. Deze communicatie dient professioneel en weloverwogen te worden opgezet; deze moet immers uw nieuwe klanten werven. Een goede huisstijl is een belangrijke eerste stap.

Voor startende ondernemers heeft N-ything Design aantrekkelijke en scherpe tarieven. Maak gerust eens een afspraak en neem een kopie van uw inschrijving bij de Kamer van koophandel met u mee. Indien uw K.v.k. inschrijving niet ouder dan één jaart is, geniet u van het aangepaste tarief. 

Lees meer