Een ‘smakelijk’ cloud CMS website voor ’t Genot pannenkoekenrestaurant

Een artistieke, industriële website voor pannenkoekenrestaurant ’t Genot te Vierlingsbeek. De complete vormgeving en visuele presentatie van dit bedrijf klopt. De texturen, de communicatie, de visuele emotie beleving van een bezoekje aan dit restaurant komt ook digitaal tot uiting.

Cloud based
Altijd up-to-date
Het CMS wordt functioneel op afstand technisch onderhouden. Zo blijft uw website zonder zorgen technisch in orde en geniet u van moderne functies.
Veilige SSL verbinding
Middels een SSL certificaat
Het welbekende slotje in de url balk dat voorkomt dat uw bezoekers een veiligheidsmelding ontvangen, wordt voor u ingeregeld. Zo bezoekt uw klant veilig uw website.
WYSIWYG tekst editor
Eenvoudig in gebruik
Onderhoud aan tekst en afbeeldingen zoals u dit gewend bent te doen in de tekstverwerkers die u dagelijks hanteert. Kortom...What You See Is What You Get!
Variabele functionaliteit
All-in Plus pakket
Uitbreiden in functionaliteit kan op ieder moment. Het css script, bewaakt uw huisstijl. Het plus pakket, biedt all-in plugins voor uw website
Omschrijving
Een overzichtelijke homepagina, begeleid mensen door de complete dienstverlening van 't genot. De aanbodpagina's presenteren kort en overzichtelijk wat 't Genot voor haar bezoekers betekend. We zoeken naar een emotionele en visuele beleving in de presentatie van het geheel. Middels blogs waarvoor sfeerafbeeldingen worden meegeleverd, zetten wij in op SEO zoekmachine optimalisatie. Producten en diensten worden n.a.v. trefwoordenonderzoek uitgelicht.
Functionaliteiten
Geanimeerde elementen | Blogs module | Slider module | Aanbod blokken | Google maps | Contactformulier | Online formulieren | Downloads
Klant:'t Genot Vierlingsbeek
Geleverde diensten:Huisstijl, marketingconcepting, gevel & signreclame, menukaarten, reclame vormgeving en webdesign