Professionele begeleiding bij de realisatie
van jouw branding & design project!

Sterke communicatie, begint bij 'communicatie met jou' en de inleving in jouw klanten.

Image module

Stap 1 – Begint bij jou! Schrijf me een mail via het onderstaande formulier of klim in die telefoon en neem vandaag nog contact met mij op. Ik denk graag direct met je mee over jouw stukje ‘communicatie’ of ‘fotoshoot’. Gewoon doen, een eerste contact is altijd vrijblijvend.

Stap 2 – Visueel communiceren! Al snel vormt er zich een beeld in mijn hoofd dat passende is bij jouw product, dienst of verhaal. Ook wel concepting genoemd. Praten over beeld is natuurlijk niet krachtig genoeg. Daarom werk ik vaak met een ‘moodboard’, zo is onze communicatie helder en heb jij ook direct beeld bij mijn visie.

Stap 3 – Branding zit in mijn naam! Maar alles begint bij jouw ‘brand’, jouw merknaam, jouw logo…kortom het bouwen aan jouw eigen merknaam. Een huisstijl moet je blijven bewaken en omarmen in al jouw visuele en commerciële uitingen. Heb jij al een brand, dan werken wij dat samen verder uit. Startend bedrijf? Branding is mij last name!

Stap 4 Creatieve vormgeving! Door mijn inmiddels zeer ruime ervaring met Adobe programma’s, weet ik hoe ik een logo ‘van schets tot technisch Illustrator vectorbestand’ behoor op te bouwen. Mijn passie voor fotografie inspireert mij om Lightroom en Photoshop tot in detail te beheersen. Webdesign, ik ken de basis, blijf up-to-date en werk samen met uitermate gedisciplineerde digitale techneuten voor het totale concept. Ik draai mijn hand niet om voor een paginastramien in Indesign. Kortom allround Adobe professional.

Stap 5 – het complete ‘plaatje’! Goede vormgeving valt of staat met de toepassing van krachtige beelden, helder kleurgebruik passende bij het moodboard van ons project. Het overbrengen van de juiste emotie!

Of ontmoet je mij voor jouw persoonlijke portfolio. Een verzameling mooie beelden, gekoesterd door generaties! Het is niet aan jou om fotogeniek te zijn, het is aan mij om jouw licht te vangen.

Image module

Reload Captcha