Complete branding huisstijl ’t Genot – ambachtelijk pannenkoekenrestaurant

Grafische vormgeving van de on- & offline uitingen
Project omschrijving

In 2013 benaderen Bart Goossens en Anja Nillesen mij, na de overname van het voormalige koffiehuis te Vierlingsbeek. Zij inspireren mij met de grootste bouwplannen en het nieuwe horecaconcept en vragen mij mee te denken over de grafische vormgeving van een volledige nieuwe huisstijl en marketingconcept. Dit leidt tot op de dag van vandaag tot een mooie samenwerking en een complete serie visuals.

Doelen

Communicatiedoelen: een uniek en chique culinair hoogstandje op een pannenkoek, geen pannenkoekenhuis maar een ‘restaurant’ communiceren aan de gasten van. Een breed aanbod voor de recreatieve bezoekers zowel regionaal alsmede landelijk vertellen over het aanbod, zowel offline alsmede online. Fotografie, webdesign, de menukaart en complete uitstraling van het restaurant vormgeven.

Bedrijfsgegevens

’t GenotAmbachtelijk pannenkoekenrestaurant

Diensten: Huisstijl, menukaarten, sign & gevelreclame, Autobelettering, website, offline media, SEO, social media, marketingconcepting

Website: www.t-genot.nl

een visueel culinair hoogstandje

Ontdek wat zichtbaar zijn,
jouw restaurant kan opleveren

Ziet jouw menukaart er al gelikt uit? Gebruik je dit medium ook om jouw gasten meer over je bedrijf en aanbod te vertellen? Sluiten al jouw visuals aan bij de huisstijl van jouw restaurant? Is jouw reclame uiting direct herkenbaar en prikkelt het die potentiële nieuwe gasten? Alle media uitingen van jouw restaurant vertellen een verhaal en vormen samen de aanzet tot nieuwe leads. Volg een strategie in jouw benadering en werk samen ideeën uit tot een sterk merk!

bekijk de website
Creatief spelen met textuur in een creatieve campagne

Bekijk een kleine selectie visuele presentatie
voor Ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ’t genot in Vierlingsbeek

bereik het brein van jouw doelgroep

Een creatieve vertaling & realisatie
van jouw businessmodel

Branding is meer dan een logo, een goede foto en een stukje tekst. Branding is de beleving voor jouw klant, een stukje vertrouwen in jouw idee of product. Denk na over de emotie die jouw locatie, dienst of product oproept, maak het persoonlijk, benaderbaar, maar ben met name zichtbaar. Zowel offline en online. Bijvoorbeeld door gerichte SEO (zoekmachine optimalisatie) op jouw website en social media kanalen.

Bart en Anja Goossens van ’t genot verstaan als geen ander het innovatieve horeca vak en zijn energiek en actief ondernemend in presentatie en aanbod. Zo bouwden zij tijdens de lockdown een prachtig paviljoen in de horecatuin, aansluitend aan het terras, waar een luxe kaart en omgeving bijdragen aan het vrije buitengevoel. Een prachtige locatie, waarbij een verlenging van de zomeravonden op het riante terras mogelijk wordt en partijen en feestelijkheden aan het diensten aanbod zijn toegevoegd.

Bekijk ook 't Paviljoen
Referentie oprichters 't Genot

Ik laat graag ook Bart en Anja zelf aan het woord
Trots en gewaardeerd een mooie referentie!

N-ything Design verzorgde de huisstijl voor koffiehuis Zo Thuis, toen wij deze overnamen, er was direct een klik. De communicatie is zeer duidelijk, we staan nooit voor verrassingen. De dienstverlening is zeer professioneel, maar met Nancy krijg je ook snel een persoonlijke band. In ons geval vinden wij dat heel prettig omdat we daardoor snel op 1 lijn liggen en makkelijk communiceren over wat we wel of niet goed vinden. Vaak hebben we aan een half woord genoeg. Nancy is meedenkend, heeft snelheid en werkt met perfectie. We raden haar zeker aan bij anderen en hebben dit ook al een aantal keer gedaan.
Uitstekende service en kwaliteit. Al ons promotie materiaal (folders/visitekaartjes/website/menukaarten/gevelreclame) is gemaakt door Nancy vd Brand. Op en top ondernemer, met veel aandacht voor haar klanten. Wij gaan hier nooit meer weg! Aanrader voor al uw reclame uitingen.