Professionele make-up & styling maken je mooi!

Vandaag is het jouw dag! Geniet van de glamour. Onder het genot van een hapje en drankje, wordt jouw haar en make-up door de visagiste verzorgd. Je ontvang styling advies naar aanleiding van je consultatie en fotografische thema. Samen kiezen we jouw 4-6 beste outfits. De stylinggids, die je ontvangt na jouw boeking, bieden jouw een overzichtelijk stappenplan in de voorbereiding op jouw shoot.

Testimonial by Reactie van Wanda
Reactie van Wanda
Voorafgaande aan mijn fotoshoot had ik een gesprek met Nancy waardoor het heel helder bij haar was wat ik graag zou willen met de foto's. Met mijn favoriete muziek op de achtergrond en de profesionaliteit en hartelijkheid van Nancy voelde ik me al snel op mijn gemak voor haar camera. Dit resulteerde in een stel prachtige foto's. Met deze unieke, niet doorsnee foto's kijk ik terug op een leuke, fijne dag waarop ik lekker in de watten werd gelegd. Dankjewel Nancy!
Opdracht
Vandaag ontvang ik Wanda in mijn fotostudio. Gepassioneerd schrijfster, moeder van 2 zoons en met hart voor haar werk in de zorg. Onder het genot van een hapje en drankje, selecteren we de meegebrachte outfits op kleur en achtergrond. Ze heeft haar best gedaan en alle tips uit de styling gids ter harte genomen. Tijdens onze kennismaking eerder, vertelde zij over haar passies, lievelingsboeken, muziek en hoe zij graag gefotografeerd zou willen worden. Haar muziek klinkt in de achtergrond, terwijl Paula de eerste make-up aanbrengt. Even genieten en ontspannen. De mooie en zachte contouren van haar gezicht worden extra benadrukt en de oog make-up sluit aan bij de kleuren van haar kleding en achtergrond. Samen werken we aan een foto portfolio met sprekende portretten voor Wanda. Later die middag zet Paula de make-up aan voor Wanda haar tweede glamour look en maken we wat krachtige portretten. Wanda vult haar luxe lederen foliobox uiteindelijk met 11 prachtige herinneringen voor later.
Doel
Vandaag laat Wanda haar licht zien. Een 'belevenis', die haar mooiste ik laat zien. Portretten die gekoesterd worden in de generaties na haar. Een foliobox vol herinneringen aan deze mooi dag, dit moment, het vrouw zijn, tijd om jezelf te verbazen!
Model:Wanda Laarakkers
Make-up & Hair:Diamond beauty Paula