Twinkeling sieraden spaarkaart en cadeaubon

Cadeaubon met goud foliedruk en eigen logo stickers drukken

Je klanten verrassen door ze te verblijden met een kleine gift bij een aankoop, of een mooie cadeaubon om cadeau te geven aan hen geliefden en zo ook jouw bedrijf daar onder de aandacht te brengen. Er zijn verschillende uitingen die jouw bedrijf persoonlijk onder de aandacht brengen en bijdragen aan klantenbinding. Een visuele uiting passende binnen jouw bedrijfspresentatie en huisstijl. Goed voor jouw herkenbaarheid!

Metallic folie drukwerk
Accenten in goud, zilver of rosé
Geef jouw drukwerk een exclusief tintje door het drukken met folie. In het drukbestand wordt middels een steunkleur een 5e drukgang aangelegd, die accenten legt op het fullcolour drukwerk. Erg mooi bij cadeaubonnen bijvoorbeeld.
Stickers drukken & stanzen
Stickers van eigen logo of vorm
Stickers op rol, op vel, op pvc in wit of doorzichtig, de papieren variant. Er zijn verschillende versies stickers te bedrukken. Zo geef jij, je eigen product een herkenbare opdruk, voorzie gemakkelijk een EAN code (ook die leveren wij in vector format) of biedt jouw klanten een leuke spaar & gift actie aan in jouw eigen huisstijl.
Omschrijving
Twinkeling sieraden hecht veel waarde aan benadering van haar winkel en webshop klanten door elke uiting te voorzien van een persoonlijk tintje. Passend binnen de huisstijl. Klanten worden extra verwent door give aways, een spaarkaart actie, leveringen aan de deur, een leuke boodschap en voor wie daar nog kennis mee wil maken is er een cadeaubon ontworpen waarmee je een ander kunt verwennen. De strakke vormgeving van het logo, is doorgetrokken in een minimalistische stijl op zowel de website alsmede de cadeaubon. De spaarkaart heeft een uitbundigere vormgeving en een feestelijk tintje.
Communicatie doelen
Een duidelijke herkenbare presentatieve uitstraling voor zowel spaarkaart alsmede cadeaubon. De spaarkaart mag worden voorzien van begeleidende spaarstickers waarop een gedeelte van het logo herkenbaar terug komt. In de cadeaubon komen het minimalistische, de luxe en het goud van sieraden terug.
Klant:Twinkeling Sieraden
Geleverde dienst:Logo, huisstijl, reclame vormgeving en website CMS