Een functionele cloud CMS website voor Skinology

Een uitgebreide functionele website voor de schoonheidssalon en pedicure Leonique Raaijmakers. Via de website van Skinology boek jij online je afspraak, ontvang je de nieuwsbrief en lees je blogs.

Cloud based
Altijd up-to-date
Het CMS wordt functioneel op afstand technisch onderhouden. Zo blijft uw website zonder zorgen technisch in orde en geniet u van moderne functies.
Veilige SSL verbinding
Middels een SSL certificaat
Het welbekende slotje in de url balk dat voorkomt dat uw bezoekers een veiligheidsmelding ontvangen, wordt voor u ingeregeld. Zo bezoekt uw klant veilig uw website.
WYSIWYG tekst editor
Eenvoudig in gebruik
Onderhoud aan tekst en afbeeldingen zoals u dit gewend bent te doen in de tekstverwerkers die u dagelijks hanteert. Kortom...What You See Is What You Get!
Variabele functionaliteit
All-in Plus pakket
Uitbreiden in functionaliteit kan op ieder moment. Het css script, bewaakt uw huisstijl. Het plus pakket, biedt all-in plugins voor uw website
Omschrijving
Een flexibele informele website met uitnodigende home pagina op basis van de huisstijl voor Skinology. De website is geleverd met 5 templates, zodat de klant in een afwisselende vormgeving haar informatie aan de bezoeker kan presenteren. De aanbodpagina, toont kort en krachtig in blokken de informatie die op de subpagina's te vinden is en ook blogs en contact hebben ieder zijn eigen uitstraling. Klant kan zelf teksten en afbeeldingen invoegen.
Functionaliteiten
Geanimeerde elementen | Blogs module | Slider module | Aanbod blokken | Google maps | Contactformulier | Online afspraak maken (API koppeling)
Klant:Skinology Heijen
Geleverde diensten:Huisstijl en webdesign