Online aandacht voor artikelen in de Topic

Een dynamisch en functioneel webdesign voor regiomagazine Topic website. Adverteerders en bedrijven uit de regio vinden een online platform, naast de verspreiding op papier. De homepage filtert en vernieuwd per pagina klik in een overzichtelijk grid, waardoor aandacht wordt gegeven aan diverse wiselende artikelen.

Cloud based
Altijd up-to-date
Het CMS wordt functioneel op afstand technisch onderhouden. Zo blijft uw website zonder zorgen technisch in orde en geniet u van moderne functies.
Responsive webdesign
Geoptimaliseerd voor alle devices
Jouw website pagina past zich aan, aan de formaten van jou beeldscherm en of gebruikersmedium o.a. tablet en smartphone bezoekers.
WYSIWYG tekst editor
Eenvoudig in gebruik
Onderhoud aan tekst en afbeeldingen zoals u dit gewend bent te doen in de tekstverwerkers die u dagelijks hanteert. Kortom...What You See Is What You Get!
Overzichtelijk artikelen grid
Incl. dynamische mouse-over effecten
Presenteer een portfolio of de inhoud van je website middels een dynamisch geautomatiseerd grid. Incl vergroting en paginatie mogelijkheden.
Omschrijving
Remi van Bergen zit bij mij aan tafel om zijn website te moderniseren en voornamelijk ook een responsive weergave te realiseren, zodat lezers van zijn tijdschrift ook eenvoudig online de artikelen die in het tijdschrift worden geplaatst kunnen vinden. Op deze manier komt hij ook zijn adverteerders tegemoet, door hen ook online traffic aan te bieden, middels zijn website. We kiezen voor een dynamisch grid, dat zich blijft verversen, waardoor de aandacht voor ieder topic op de website zijn verdiende aandacht krijgt. Daarnaast vind de bezoeker kort en bondig informatie over het adverteren in de topic en de schrijvers van topic, voor een digitale maar persoonlijke kennismaking.
Functionaliteiten
Artikelen galerij | PDF reader | Jquery animerende onderdelen | Nieuwsbrieven module | Aanbod blokken | Google maps | Contactformulier
Klant:Topic magazine | RVB media
Geleverde diensten:Webdesign