Referenties

reviews van klanten

Team member
Bianca Schrijen
www.schrijen.com | www.zevenhutten.nl
Een mooie referentie van Bianca, naar aanleiding van sign- en gevelreclame voorstellen en de oplevering van het logo voor binnenplaats Hanshof.

Ik denk Nancy te kennen in haar manier van denken en de creativiteit die zij bezit. Deze sluit goed aan bij onze organisatie. Hierin hebben we een match!

Haar prijs-kwaliteitverhouding is reëel en staat in verhouding met hetgeen geleverd wordt. Nancy is helder in de communicatie, geeft inzicht door het visueel te maken en denkt mee. Hetgeen geleverd heeft in een modern, frisse uitstraling. De ontwerpen zijn onderbouwd, juist omschreven en bieden je de mogelijkheid om het ontwerp tot een kwalitatief goed product om te laten vormen en/of bouwen.

Ik raad Nancy aan vanwege haar professionele, heldere communicatie, vormgeving van deze tijd en inlevingsvermogen in de klant

Team member
Remi van Bergen
RvB media | Topic Magazines
Voor Remi ontwikkelde N-ything Design de website voor zijn Topic publicaties. Remi kent inmiddels ook mijn werk, nadat hij mij heeft voorgedragen bij zijn klanten.

Ik ben bij N-ything terecht gekomen via een van mijn tekstschrijfsters. De ervaring en know-how was voor mij erg belangrijk.

Nancy weet precies hoe iets werkt en goed overkomt. Een eigentijds design, een goede site die makkelijk te beheren is, mooi en overzichtelijk voor de bezoekers en goed gevonden in de zoekmachines! N-ything levert professioneel werk, helemaal van deze tijd en stuurt bij daar waar nodig. Werkt pro-actief, dat doen alleen echte profs die met hun werk begaan zijn!

Nancy is duidelijk en geeft ook aan wat het beste is. Maar ook wat niet kan, of wat je beter niet kunt doen, omdat het de site niet ten goede komt. Ook al zou ze er misschien meer aan kunnen verdienen. Dat is een eerlijk advies, en dat spreekt met erg aan.

Team member
Naomi Goossens
Eigenaresse Twinkeling sieraden
Voor Naomi ontwierpen wij het logo van haar sieraden & conceptstore, diverse reclame vormgeving en de mini webshop in het custum CMS.

Vanaf het eerste contact (2015) moment hebben Nancy en ik een fijne klik en kan zij zich goed inleven in de behoeftes van mij als klant. Nancy heeft het bedrijfslogo, huisstijl, website met mini webshop ontworpen.

Inmiddels hebben we de website vernieuwd en hebben we hem zo ingericht dat de mini webshop en volwaardige webshop is geworden. Zelf ben ik een echte ‘doener’. Het CMS systeem waarmee de website is gebouwd is zo gebruiksvriendelijk dat ik zelf bijna alles kan wijzigen! Zo kan ik snel schakelen wanneer er veranderingen zijn zoals prijswijzigingen of nieuwe items toevoegen in mijn shop.

N-ything Design is per mail en telefoon erg goed bereikbaar. De communicatie verloopt direct via Nancy en daardoor hoef ik nooit te wachten wanneer ik vragen heb of qua vormgeving wat wil laten aanpassen. Nancy begrijpt meteen wat ik bedoel en pakt dit direct op. Dit vind ik persoonlijk echt een pluspunt! Ik zou haar zeker aanraden vanwege de volgende punten: Reageert snel op vragen, Persoonlijk contact, Inlevingsvermogen in klant, Zoekt naar oplossingen en de Prijs kwaliteit verhouding is in balans

Kennis&Ervaring

Een dosis creativiteit

Sinds 2003 werkzaam als zelfstandige in de grafische industrie. Opgeleid aan het st’Lucas te Boxtel in de richting: reclame, presentatie & communicatie. Eigenwijs creatief en ambitieus gestart met het ontwerpen van reclame uitingen en grafische projecten waarbij een heldere en transparante communicatie met mijn klant centraal staat. Naast gedegen kennis en het blijven leren van nieuwe ontwerp & mediatechnieken.

10.000 vlieguren maken. Nieuwsgierig blijven. De drive hebben om op hoog niveau te presteren, te willen blijven verrassen met een nieuwe en frisse kijk op het vertellen van jouw verhaal. Het portfolio aan blijven vullen met diversiteit, afspraken nakomen, het totale plaatje neerzetten ofwel ‘nailen’ zoals ze in het Engels vaak roepen bij het zien van een mooie plaat.

Communicatie
82%
Adobe programma vaardigheden
74%
Website design
78%

“Voor mij is het nakomen van afspraken net zo
belangrijk als een verrassend ontwerp”

Nancy van den Brand
Team member
Lidy Verdegaal
Redactiesecretaris Mariënburg magazine
Lidy is redactielid - schrijfster voor de Mariënburg, het magazine voor Kritisch Katholieken dat 5x per jaar uitkomt en wordt verspreid over meer dan 2.500 leden.

“N-Ything Design, ofwel Nancy van den Brand, is al 12 jaar de vaste grafisch vormgever van ons landelijke tijdschrift Marienburg Magazine. Al snel bleek ons dat wij haar met een gerust hart de vrije hand konden laten voor de illustraties bij de artikelen.

Doordat zij zich telkens grondig in de te illustreren teksten verdiepte kwam zij altijd met passend beeldmateriaal, vaak een combinatie van stock en prachtige eigen beeldbewerkingen. Ook voor tekst die zich bijna niet laat illustreren speelde zij het klaar om een fraaie oplossing te vinden, bijvoorbeeld met abstracte lijnen en vormen. Daarnaast maakte zij middels photoshop beeldbewerking,
een kunst die zij zeer goed verstaat, vele tientallen mooie omslagen voor ons blad.

Zij voorzag ons tijdschrift al die jaren van een eigentijdse uitstraling.”

Team member
Nina van Arum
Eigenaresse Topvrouwen | ÇaSuffit | Provades
Nina houdt zich bezig met 5 bedrijven, waarvoor N-ything Design wordt ingezet in concepting, voor commercieel advies & ontwerp.

Het kennismakingsgesprek, waarin N-ything echt wil begrijpen en voelen waar wij voor staan als bedrijf, zodat dit goed terug vertaald kan worden in het ontwerp, als erg prettig ervaren.

Ik werk al jaren samen met N-ything Design. Het maakt niet uit vanuit welk van mijn bedrijven ik haar benader, ze weet feilloos mijn gedachten visueel te maken. Professionaliteit staat bij mij, maar ook bij haar op 1. Of het nou een van mijn producten, een persoonlijke photoshoot, meedenken met een van mijn beurs-concepten (infratech) aangaat. Als het creativiteit en visualisatie betreft en dan vooral meedenken in de “grote” lijn. Bel ik Nancy.
Overigens is zij ook een fijne sparringspartner op het gebied van personal branding. Voor mij nooit geen ander bureau meer. Investeren in elkaar kennen en begrijpen is mij meer dan waard gebleken afgelopen jaren. N-ything staat voor professionaliteit en duidelijkheid. In het vervolgproces wordt elke afspraak nagekomen.

Team member
Bart & Anja
Eigenaren restaurant 't genot
Bij alle creatieve grafische uitingen rondom 't Genot en 't Paviljoen, ontving ik de vrijheid om buiten kaders te ontwerpen.

N-ything Design verzorgde de huisstijl voor koffiehuis Zo Thuis, toen wij deze overnamen, er was direct een klik. De communicatie is zeer duidelijk, we staan nooit voor verrassingen.

De dienstverlening is zeer professioneel, maar met Nancy krijg je ook snel een persoonlijke band. In ons geval vinden wij dat heel prettig omdat we daardoor snel op 1 lijn liggen en makkelijk communiceren over wat we wel of niet goed vinden. Vaak hebben we aan een half woord genoeg.

Nancy is meedenkend, heeft snelheid en werkt met perfectie. We raden haar zeker aan bij anderen en hebben dit ook al een aantal keer gedaan.

Team member
Wietse Pastoor
Eigenaar ÇaSuffit | Provades
WIetse is de zakelijk partner van Nina van Arum in de bedrijven ÇaSuffit en Provades.

Met Nancy begint de professionaliteit al bij de inventarisatie fase. Onze brei aan conceptuele ideeën met betrekking tot het lanceren ons nieuwe kledingmerk weet ze feilloos te structureren middels een goede structuur en voorbereiding.

De brainstorm sessie leidde tot een strak plan én strakke planning. Het is natuurlijk voor ons extra prettig dat ze niet alleen deze fase heeft begeleid, maar ook nog dat Nancy de expertise in huis heeft om de daadwerkelijke fotoshoot van de kleding en de modellen te verzorgen.  Haar drive en perfectionisme zie je dan ook echt in elke content foto van onze verschillende kleding terug.

Inmiddels snapt zij de taal van ons als ondernemers, onze ondernemingen en daardoor kan ze snel met ons meedenken in nieuwe concepten of business. Exact de reden waarom wij gaan voor een duurzame relatie.