Waarom een professionele profielfoto werkt
Waarom een professionele profielfoto werkt
Waarom een professionele profielfoto werkt
Waarom een professionele profielfoto werkt
Waarom een professionele profielfoto werkt
Waarom een professionele profielfoto werkt
Waarom een professionele profielfoto werkt
Waarom een professionele profielfoto werkt

Waarom een professionele profielfoto werkt

Geef jouw dienst of product een gezicht.

De eerste indruk begint bij het gezicht achter het bedrijf. Herkenbaar voor jou? Je bent benaderd aan de telefoon, leest een goed geschreven stuk, wordt enthousiast door de presentatie van een nieuw bedrijf en wordt nieuwsgierig welk gezicht of welke team er schuilgaat achter deze nieuwe boodschap!

Op social media vind je een professioneel en karakteristiek portret. Het wekt je vertrouwen, geeft je een persoonlijke indruk en je ziet een mens net als jij en ik. Indien professioneel en goed gefotografeerd lees je in de ogen en de houding van die persoon al een klein stukje van het karakter.

Uit onderzoek is gebleken dat op websites, de over ons pagina naast de home en contact pagina heel frequent bezocht wordt. Mensen willen weten met wie ze praten, welk gezicht er achter een idee schuilgaat, wie dat frisse team is dat zo succesvol is geweest in het wekken van zijn of haar interesse.

Verstop jezelf niet, maar ben zichtbaar en herkenbaar. Ben jouw merk!

Jouw profielfoto ook up-to-date houden helpt jouw bij het netwerken, je persoonlijke brand en herkenbaarheid. Want ook de contacten buiten een zakelijke presentatie om, dragen bij aan uitbreiding van jouw klantenbestand. Professioneel beeld ondersteunt in zichtbaarheid.

Copyrighted Image