Marketeer, grafisch vormgever, webdesigner en fotografe – een creatieve duizendpoot in teamverband voor business & personal branding.

Over mij, Nancy van den Brand oprichter N-ything Design

01. Onze
werkwijze

Je vind in mijn bedrijf een partner voor jouw commerciële uitspattingen!

Met meer dan 15 jaar ervaring, sinds de start in 2003, gedreven en ambitieus werkzaam in de grafische sector. Je vindt in mijn bedrijf een partner voor jouw commerciële uitspattingen, de promotie van jouw bedrijf, personal brand of product. Samen om tafel gaan en ‘sparren’ over jouw persoonlijke, zakelijke en commerciële doelen. We richten ons op de look & feel van jouw bedrijf, het ontdekken van jouw ideale klant en zijn/haar beleving. Denk ik doelgericht met je mee over marketingstrategieën en media-middelen om jouw verkoop en/of communicatiedoelen te plussen.

Een gedegen basis opleiding Reclame, presentatie & communicatie, naast autodidactische vaardigheden en het volgen van verscheidene cursussen op het gebied van vormgeving en fotografie, vullen mijn rugzak met een gezonde dosis aan tevreden klanten, een kleurrijk portfolio en een netwerk aan creatieve media specialisten.

Bekijk portfolio

Ik vind het heerlijk om na te denken over details en op een artistieke manier naar vormgeving te kijken om zo onderscheid aan te brengen in mijn grafische portfolio en tevens mijn fotografie. Geen goede visual zonder onderliggende strategie en opbouw van naastliggende elementen in de content. Daarnaast is het een belangrijk gegeven dat ieder bedrijf en elke boodschap uniek is en herkenbaar in de uitingen die het doet. Dat men zonder lezen ziet wie of welk bedrijf, merk met deze uiting naar buiten treed. Die zichtbaarheid matcht de ondernemer en de doelgroep waarvoor het ontwerp is gemaakt.

Perfectie is een mooi streven, maar het blijft een onaantastbaar begrip. Wel hoor ik dit begrip met regelmaat in reacties wanneer mijn klant wordt overdonderd met een uitgedachte conceptschets en/of de foliocollectie aan beelden. Ik werk in ieder geval graag met een gedegen voorbereiding, met heldere communicatie, een persoonlijke klik en uiteraard ook een tikkeltje eigenwijsheid wanneer het mijn kennis & visie betreft. Ik ben snel overtuigd van mijn visie en draag dit met enthousiasme in de sparring sessies met mijn klanten over. Wil jij dit ook meemaken? Neem dan gerust contact met mij op!

02. Kennis &
Vaardigheden

Een professionele beheersing
van digitale programma’s

Ik beschik over een flinke dosering aan Adobe kennis en ben een bazin in fine art vormgeving in mijn favoriete programma’s Lightroom en Photoshop. Ik beheers de vector technieken in Illustrator zodat ik mijn klanten van een gedegen technische logo kan voorzien en vind mijn wegen in de DTP opmaakvereisten van InDesign.

Naast mijn2d visuele vormgeving, heb ik mij gespecialiseerd in het uitwerken van navigatiestructuren op websites, uitdenken van flowcharts en het ontwikkelen van een (responisve) webtemplate design in samenwerking met verscheidene webontwikkelings partners.

Ik vermoed dat ik de bedrijfsnaam N-ything Design, uitsprekende als Anything design, niet meer hoef uit te leggen, na afloop van voorgaande tekst. N-Y is voor nu even niet New York, maar Nancy.

Lees onderstaande ook een mooie recensie over mijn werk & passie

Lidy VerdegaalBianca SchrijenBart GoossensRemi van BergenNaomi GoossensNina van Arum
“N-Ything Design, ofwel Nancy van den Brand, is al 12 jaar de vaste grafisch vormgever van ons landelijke tijdschrift Marienburg Magazine. Al snel bleek ons dat wij haar met een gerust hart de vrije hand konden laten voor de illustraties bij de artikelen. Doordat zij zich telkens grondig in de te illustreren teksten verdiepte kwam zij altijd met passend beeldmateriaal, vaak een combinatie van stock en prachtige eigen beeldbewerkingen. Ook voor tekst die zich bijna niet laat illustreren speelde zij het klaar om een fraaie oplossing te vinden, bijvoorbeeld met abstracte lijnen en vormen. Daarnaast maakte zij middels photoshop beeldbewerking, een kunst die zij zeer goed verstaat, vele tientallen mooie omslagen voor ons blad. Zij voorzag ons tijdschrift al die jaren van een eigentijdse uitstraling.”
Lidy Verdegaal
Redactiesecretaris Mariënburg magazine
Ik denk Nancy te kennen in haar manier van denken en de creativiteit die zij bezit. Deze sluit goed aan bij onze organisatie. Hierin hebben we een match. Haar prijs-kwaliteitverhouding is reëel en staat in verhouding met hetgeen geleverd wordt. Nancy is helder in communicatie, geeft inzicht door het visueel te maken, denkt mee. Hetgeen geleverd heeft een modern, frisse uitstraling, is onderbouwd, juist omschreven en biedt je de mogelijkheid om het ontwerp tot een kwalitatief goed product om te laten vormen en/of bouwen. Ik raad Nancy aan vanwege haar professionele, heldere communicatie, vormgeving van deze tijd en inlevingsvermogen in de klant
Bianca Schrijen
www.schrijen.com | www.zevenhutten.nl
Uitstekende service en kwaliteit. Al ons promotie materiaal (folders/visitekaartjes/website/menukaarten/gevelreclame) is gemaakt door Nancy vd Brand. Op en top ondernemer, met veel aandacht voor haar klanten. Wij gaan hier nooit meer weg! Aanrader voor al uw reclame uitingen.
Bart Goossens
Eigenaar 't Genot & 't Paviljoen
Ik ben bij N-ything terecht gekomen via een van mijn tekstschrijfsters. De ervaring en know-how was voor mij erg belangrijk. Nancy weet precies hoe iets werkt en goed overkomt. Een eigentijds design, een goede site die makkelijk te beheren is, mooi en overzichtelijk voor de bezoekers en goed gevonden in de zoekmachines! N-ything levert professioneel werk, helemaal van deze tijd en stuurt bij daar waar nodig. Werkt pro-actief, dat doen alleen echte profs die met hun werk begaan zijn! Nancy is duidelijk en geeft ook aan wat het beste is. Maar ook wat niet kan, of wat je beter niet kunt doen, omdat het de site niet ten goede komt. Ook al zou ze er misschien meer aan kunnen verdienen. Dat is een eerlijk advies, en dat spreekt met erg aan.
Remi van Bergen
Eigenaar RvBmedia | topic magazines
Vanaf 2015 ben ik klant bij N-ything Design. Vanaf het eerste contact moment hebben Nancy en ik een fijne klik en kan zij zich goed inleven in de behoeftes van mij als klant. Nancy heeft het bedrijfslogo, huisstijl, website met mini webshop ontworpen. Inmiddels hebben we de website vernieuwd en hebben we hem zo ingericht dat de mini webshop en volwaardige webshop is geworden. Zelf ben ik een echte ‘doener’. Het CMS systeem waarmee de website is gebouwd is zo gebruiksvriendelijk dat ik zelf bijna alles kan wijzigen! Zo kan ik snel schakelen wanneer er veranderingen zijn zoals prijswijzigingen of nieuwe items toevoegen in mijn shop. N-ything Design is per mail en telefoon erg goed bereikbaar. De communicatie verloopt direct via Nancy en daardoor hoef ik nooit te wachten wanneer ik vragen heb of qua vormgeving wat wil laten aanpassen. Nancy begrijpt meteen wat ik bedoel en pakt dit direct op. Dit vind ik persoonlijk echt een pluspunt! Ik zou N-ything Design zeker aanraden vanwege de volgende punten: Reageert snel op vragen | Persoonlijk contact | Inlevingsvermogen in klant | Zoekt naar oplossingen | Prijs kwaliteit verhouding is in balans
Naomi Goossens
Eigenaresse Twinkeling sieraden
We hebben het kennismakingsgesprek, waarin N-ything echt wil begrijpen en voelen waar wij voor staan als bedrijf, zodat dit goed terug vertaald kan worden in het ontwerp, als erg prettig ervaren. N-ything staat voor professionaliteit en duidelijkheid. Verder werd in het vervolgproces elke afspraak nagekomen. Kortom, bij volgende ontwikkelingen binnen onze bedrijven op het gebied van webdesign, grafisch- of huisstijlontwerp, hoeven we niet meer te inventariseren bij verschillende bedrijven, maar gaan we direct naar N-ything Design.
Nina van Arum
Provades BV | ÇaSuffit | Topvrouwen.net

Ontzettend leuk, of op z’n Brabants ‘gaaf’ om mooie recensies van klanten voor mijn website te hebben mogen verzamelen. Er zijn pure en rake woorden gesproken over mijn dienstbaarheid en werken van andere ondernemers, personen die mijn fotostudio hebben bezocht of ontwerpen van mij hebben ontvangen. Waarvoor mijn grote dank.

03. Meer over
Nancy zelf

Meer dan een creatieve
duizendpoot: meet me in person

Wie is nu de persoon achter N-ything Design en dat kleurrijke portfolio op de website. De persoon achter de opsmuk van make-up en een pro plaatje op deze website. De gepassioneerde dame, die ooit de stoute schoenen aantrok om het ondernemersschap in te stappen en andere ondernemers en mooie persoonlijkheden te ontmoeten.

Naast het werken in mijn creatieve studio, ben ik met regelmaat te vinden op de tennisbaan. Moeder van 3 kinderen, wat zeg ik tieners. Ben ik 16 jaar getrouwd, woonachtig in een prachtig (t)huis waar ook al mijn creativiteit in is gestopt en mijn partner met zijn handen vele uren werk heeft verricht. Hebben we een hond die Nala heet, die mijn drukke dagen een beetje balans geeft en met grote regelmaat een lach bezorgd. Zing ik hard mee met de radio en onthoud ik duizenden teksten van liedjes. Speelde ik in mijn kindertijd dan ook diverse instrumenten en is muziek een ontspannen uitlaatklep. Hou ik van de zon en vooral die van Spanje, kook ik graag en vind je mij in het weekend het liefste met vrienden om tafel waarop een goed gevulde borrelplank en lekker glas wijn. Maar proef ik ook zeker graag van jouw goede kop koffie tijdens onze eerste ontmoeting.

Creatief meedenken
begint bij een ontmoeting!

Nodig jij mij uit?
Image module
#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}

Copyrighted Image