Cloud CMS website voor drs. Sylvia Grevel woonachtig in Australië

Een uitgebreide functionele website voor drs. en kunstenares Sylvia Grevel. De personal branding website van Sylvia weerspiegelt de mens, de natuur, het leven in bloei en in de rouw.

Cloud based
Altijd up-to-date
Het CMS wordt functioneel op afstand technisch onderhouden. Zo blijft uw website zonder zorgen technisch in orde en geniet u van moderne functies.
Veilige SSL verbinding
Middels een SSL certificaat
Het welbekende slotje in de url balk dat voorkomt dat uw bezoekers een veiligheidsmelding ontvangen, wordt voor u ingeregeld. Zo bezoekt uw klant veilig uw website.
WYSIWYG tekst editor
Eenvoudig in gebruik
Onderhoud aan tekst en afbeeldingen zoals u dit gewend bent te doen in de tekstverwerkers die u dagelijks hanteert. Kortom...What You See Is What You Get!
Variabele functionaliteit
All-in Plus pakket
Uitbreiden in functionaliteit kan op ieder moment. Het css script, bewaakt uw huisstijl. Het plus pakket, biedt all-in plugins voor uw website
Omschrijving
Een flexibele informele website met uitnodigende home pagina die de kunstzinnige uitingen en het warme karakter van Sylvia Grevel recht toe doet. In het webdesign is er ruimte voor beeldende presentatie, informele tekst en beeldvorming. Sylvia profileert zich via de website, is werkzaam op het maatschappelijke vlak.
Functionaliteiten
Nieuws module | Contactformulier | SEO zoekmachine optimalisatie | Media player | Online afspraak maken (API koppeling)
Klant:drs. Sylvia Grevel
Geleverde diensten:Huisstijl en webdesign